Magazin statii radio si antene radio.

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890 dual band, 136-174 si 400-470 MHz

690
690,00 RON
nici unul
Statie radio pentru amatori, dual band, programabila, multifunctionala Midland CT890 este rezultatul unor tehnologii avansate si un instrument excelent si de incredere, util in situatii profesionale sau sportive. Structura sa foarte robusta se datoreaza sasiului din aluminiu, ce asigura o stabilitate excelenta. Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890 Full Duplex si Repeater Midland CT890 CT890 este o statie radio inovativa in sectorul sau care se bucura de diverse functii noi: functia Full Duplex (se transmite si se asculta in acelasi timp), functia Repeater (statia radio devine un repetor putand transmite mai departe ceea ce a receptionat, chiar si pe o alta banda: VHF → UHF sau viceversa. Caracteristici profesionale CT890 este dotata cu un ecran color LCD generos, ce permite vizualizarea tuturor functiilor selectate, baterie Li-Ion de 2600mAh, radio FM si tastatura alfanumerica ce ajuta la setarea canalelor, frecventelor si functiilor principale. Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890 Portabilitate excelenta Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890 Antena flexibila, caracteristica comuna tuturor statiilor din seria CT, asigura o portabilitate excelenta, statia fiind usor de tinut la centura cu ajutorul suportului inclus in pachet. Programabila Statia CT890 este programabila cu ajutorul software-ului optional PRG-10, prin care se pot seta si personaliza anumite functii, cum ar fi numar canale sau frecventa. kit programare Statie radio VHF/UHF portabila Midl
Disponibilitate:Stoc epuizat
SKU MSR100748
Marcă Midland
Detalii

Statie radio pentru amatori, dual band, programabila, multifunctionala

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890

Midland CT890 este rezultatul unor tehnologii avansate si un instrument excelent si de incredere, util in situatii profesionale sau sportive. Structura sa foarte robusta se datoreaza sasiului din aluminiu, ce asigura o stabilitate excelenta.

Full Duplex si Repeater

Midland CT890

CT890 este o statie radio inovativa in sectorul sau care se bucura de diverse functii noi: functia Full Duplex (se transmite si se asculta in acelasi timp), functia Repeater (statia radio devine un repetor putand transmite mai departe ceea ce a receptionat, chiar si pe o alta banda: VHF → UHF sau viceversa.Caracteristici profesionale

Caracteristici profesionale

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890

CT890 este dotata cu un ecran color LCD generos, ce permite vizualizarea tuturor functiilor selectate, baterie Li-Ion de 2600mAh, radio FM si tastatura alfanumerica ce ajuta la setarea canalelor, frecventelor si functiilor principale.

Portabilitate excelenta

Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890

 

Antena flexibila, caracteristica comuna tuturor statiilor din seria CT, asigura o portabilitate excelenta, statia fiind usor de tinut la centura cu ajutorul suportului inclus in pachet.

Programabila

kit programare Statie radio VHF/UHF portabila Midl

Statia CT890 este programabila cu ajutorul software-ului optional PRG-10, prin care se pot seta si personaliza anumite functii, cum ar fi numar canale sau frecventa.

 

Caracteristici:

Banda de frecventaUHF/VHF

Frecventa  UHF – VHF, UHF – UHF, VHF – VHF;

Canale999 canale

Coduri securitate105 +105 (I/N) DCS si 50 CTCSS

Putere ajustabilaDa, Hi/Low

Apel de urgenta

Vox

Roger beep

Scanare canale

Blocare tastatura

Programabila

BaterieAcumulator 2600 mAh

Numar pini accesorii audio2 pini tip Kenwood

Dimensiuni122 x 60 x 38 mm (fara antena)

Greutate278 g

LanternaFM radioTime out TimerScramblerCompanderSiRepeaterFunctie Full Duplex

 

Pachetul contine

Statie portabila UHF/VHF

Antena

Suport centura

Manual de utilizare

Incarcator de birou

Baterie1 acumulator Li-Ion (2600mAh)

 

 

 

Mai multe Informatii
More Information
BrandMidland
Pareri

Scrieți o recenzie

You're reviewing: Statie radio VHF/UHF portabila Midland CT890 dual band, 136-174 si 400-470 MHz

Produse Suplimentare

TRANSPORT GRATUIT

comenzi peste 500RON

PRODUSE DE CALITATE

comanda acum

CONSULTANTA GRATUITA

suna la 0742533734

CUMPARATURI SIGURE

experienta online din 2010