Magazin statii radio si antene radio.

Termeni si conditii • Definitii si TermenI:


Magazin Statii Radio

– este denumirea comerciala a S.C. MIHA&LUCI INEDIT S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in BRASOV, Str Mihai Viteazu, nr 93A, avand numar de ordine in Registrul Comertului J08/445/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO28202492.

Vanzator

– Magazin Statii Radio .

Cumparator

– persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator

– orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont

– sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Lista

– pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).

Listele pot fi: - Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului in cazul in care acesta a distribuit-o pe retelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+). - Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului.

Site

– domeniul www.magazin-statiiradio.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda

– un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii

– orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie

– actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract

– reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

Review

– o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Document

– prezentele Termene si Conditii.

Newsletter

– mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie

– incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Magazin Statii Radio , Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde

– valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii

– toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 • Documente contractuale  Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

  Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

  Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

  Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator numai in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, a unui apel telefonic care confirma expedierea Comenzii.

  Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom-urile si punctele de livrare Magazin Statii Radio preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

  Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 • Politica de vanzare online  Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

  Pentru motive justificate Magazin Statii Radio isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Magazin Statii Radio . In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Magazin Statii Radio , pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

  Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

  Magazin Statii Radio poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Magazin Statii Radio are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

  Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

  In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electornice afisat pe site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii Magazin Statii Radio .

  Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  Dupa achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

 • Cesionarea si Subcontractarea  Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 • Dreptul de Proprietate Intelectuala si Industriala  Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Magazin Statii Radio , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

  Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Magazin Statii Radio , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Magazin Statii Radio asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Magazin Statii Radio .

  Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Magazin Statii Radio si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Magazin Statii Radio cu referire la acel Continut.

  Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

  In cazul in care Magazin Statii Radio confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Magazin Statii Radio pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

  Nici un Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Magazin Statii Radio si/sau al angajatului/prepusului Magazin Statii Radio care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

  Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

   
 • Cum cumpar:

 •  

  Toate produsele noastre, statii radio cb, statie cb , camion, emisie receptie cb, statii radio auto, statii cb, statii autocamioane, statie radio , statii 27mhz pot fi livrate prin Fancourier.
  Comanda o puteti face astfel:

  1.Telefonic la numarul: 0742/533 734


  2. Pe mail la adresa: contact@magazin-statiiradio.ro


  3. Online urmand pasii:


  1) Cautati produsul dorit in site
  2) Apasati butonul

  ADAUGA IN COS

  pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
  3) Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi apasati butonul

  FINALIZEAZA COMANDA

  din pagina cosului de cumparaturi.
  4)Completati datele de facturare si livrare iar apoi apasati butonul

  TRIMITE COMANDA

  , de preferat dupa ce v-ati inregistrat
  inregistreaza-te si castiga timp! Creaza-ti un cont pentru acces mai facil si rapid:
  •Plata rapida
  •Acces rapid la istoricul de comenzi si situatie
  5) Comanda dumneavoastra va fi preluata imediat de unul din operatorii nostri.
  6)In scurt timp veti primi un e-mail care va contine datele comenzii dumneavoastra.
  7) Costul livrarii este de 25 ron . Livrarea se face cu , plata ramburs. Durata in care produsul(produsele) ajung la dumneavoastra este de 24-48h..

  Comanda minima: 100 RON.

  Solicitarea de comanda online devine comanda "valida", numai dupa confirmarea telefonica din partea unui operator Magazin Statii Radio.

   
 • Cum platesc:

 •  

  Cash

  Puteti achita in numerar la sediul firmei noastre precum si la oricare dintre magazine cu conditia sa solicitati ridicarea de la punctul respectiv de lucru.
  Va prezentam mai jos pasii care trebuiesc parcursi pentru a achita un produs comandat de pe site-ul nostru:

  Persoanele Fizice
  Cele doua modalitati acceptate de noi conform legislatiei in vigoare sunt:
  Plata Ramburs - valoarea comenzii se poate achita de catre dumneavaostra la primirea coletului.
  Plata in Avans - valoarea comenzii se poate achita in avans, pe baza unei Facturi Proforme emise de noi.
  Pentru achitarea in avans, pe baza unei Facturi Proforme, aveti pe aceasta factura toate datele necesare adica numele societatii, adresa sediului social precum si contul nostru.

  Persoanele Juridice
  Sunt valabile cele doua modalitati de plata prezentate in cazul persoanelor fizice.
  Atentie ! Conform legislatiei in vigoare, platile mai mari de 5000 Lei se efectueaza in exclusivitate prin Virament Bancar.

  Ramburs.

  Puteti achita produsele comandate in sistem Ramburs (in momentul preluarii coletului de la Fan Curier). Pentru a putea plati in sistemul Ramburs trebuie doar sa selectati optiunea respectiva in timpul emiteri comenzi si personalul din departamentul de vanzari va va contacta cu detalii referitoare la livrare.
   
 • Modalitati de livrare:

 •  

  Costul Transportului National este de 20-25 ron (FRAGIL!-PRETUL DIFERA IN FUNCTIE DE CURIER).

  Livrarea se face cu , plata ramburs. Durata in care produsul(produsele) ajung la dumneavoastra este de 24-48h..


  Pentru clientii din localitatile in care FAN COURIER nu are sediu, costul livrarii la adresa ceruta va fi suportat de catre cumparator in functie de km distanta de cel mai apropiat sediu FAN COURIER.(pentru locatiile unde nu este sediu FAN COURIER si apar km externi,vor fi sesizate de echipa Magazin Statii Radio telefonic, inainte de livrare, pentru confirmare sau pentru alegerea unui alt sediu care nu prezinta km externi.)

  Pentru lista completa sedii Fan Courier ROMANIA. - Descarca Aici!Numar general 021-9336-000 :
   
 • Conditii de garantie:

 •  

  Produsele beneficiaza de garantie timp de 12luni, 24luni sau 60 luni in functie de marca sau producator.
  In cazul in care un produs se defecteaza in timpul perioadei de garantie, Clientul trebuie sa contacteze in primul rand Magazin Statii Radio pe adresa de email: office@magazin-statiiradio.ro, sau telefonic: 0742533734, apoi va primi indrumarea necesara solutionarii garantiei. 

  Siteul Magazin-Statiiradio.ro comercializeaza numai produse la care se ofera garantie, produse care provin din surse autorizate si sigure, certificate cu documentele necesare comercializarii acestora in Comunitatea Eurpeana si deasemenea produse care au Declaratie de Conformitate de la Producator sau Importator. Va rugam ca la achizitionarea produselor comercializate de noi, sa verificati si sa cititi cu atentie specificatiile produselor si compatibilitatea acestora cu nevoile dumneavoastra sau cu alte produse existente deja in posesia si utilizarea dumneavoastra. Deasemenea la produsele achizitionate de catre dumneavoastra ca persoana fizica in scopul comercializarii acestora, Magazin-Statiiradio.ro este aboslvit de orice raspundere referitoare la Garantie.
  Produsul care s-a defectat din cauze neimputabile consumatorului, va fi reparat sau schimbat in termenul legal de maxim 30 de zile, daca acesta se afla in perioada de garantie. Termenul de garantie, incepe sa curga de la data cumpararii produsului. Durata termenului de garantie, se prelungeste cu durata de timp trecuta de la data la care consumatorul a reclamat defectul si pana la data repunerii produsului in functiune.
   
 • Returnarea produselor - Dreptul de retragere:

 •  
  Conform OUG34/2014, cumparatorul isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 zile de la intrarea in posesie a produselor. Cumparatorul trebuie sa notifice Vanzatorul in scris asupra deciziei de renuntare la cumparare, trimitand un e-mail la adresa: contact@magazin-statiiradio.ro, urmand a primi un raspuns din partea departamentului abilitat si un numar de retur in maxim 2 zile lucratoare. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 zile de la data primirii notificarii in scris a deciziei Cumparatorului de returnare a produsului, conform OUG34/2014. Vanzatorul poate amana rambursarea sumei, pana la primirea fizica a produselor returnate sau pana la primirea unei dovezi ce indica faptul ca produsul a fost expediat. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

  Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

  Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile lucratoare de la retur.

  Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, fara nici o avarie, in stare perfecta de functionare (adica sa nu prezinte nici o defectiune), inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur.


  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.


  Aplicabil numai pentru persoanele fizice, nu este valabil pentru persoanele juridice.

  In cazul ridicarii produselor de la sediu nu puteti beneficia de dreptul de retragere in 14 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.


  Produsul returnat va fii trimis inapoi
  numai prin Fan Curier, fara valoare ramburs si cu plata transportului la expeditor
  (coletele cu valoare ramburs vor fii refuzate spre ridicare) coletul va fii analizat de spacialistii nostri,in decurs de maxim 10 zile lucratoare dupa care se va trimite suma stabilita de restituit prin Fan Curier.
   
 •  

  Această politică se referă la cookie-urile în website-ul operat de SC MIHA&LUCI INEDIT SRLcu sediul social în Brasov, Strada Mihai Viteazu, nr. 93a,  la care se va face in continuare referire sub forma „ Magazin Statii Radio”, „noi”, „a noastra.

   

  Ce este un cookie?
  Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, format in general din identificatori, nume ale website-urilor litere si numere, caruia utilizatorul, cand navigheaza pe pagina web prin intermediul unui browser web (ex: Internet Explorer, Chrome, etc.), ii poate permite sau nu instalarea prin stocare pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente folosite de acesta. Fisierul cookie este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

   

  La ce sunt folosite cookies?
  Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea catre acesta a unui continut adaptat preferintelor sale. Cookies asigura utilizatoriului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Magazin Statii Radio pentru a oferi servicii confortabile utilizatorului, cum ar fi: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. Cookies sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem modul in care un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului acestora.

   

  Ce tipuri de cookies folosim?
  Folosim doua tipuri de cookies:

  • de sesiune - fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la inchiderea sesiunii de navigare sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web)
  • persistente - fisiere care raman in terminalul utilizatorului pe o perioada definita de parametrii acelui cookie sau pana sunt sterse manual de utilizator. 

   

  Cum sunt folosite cookies de catre acest site?
  O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookies:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului;
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;
  • Cookie-uri de inregistrare;
  • Cookie-uri pentru publicitate;
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

  Exemple privind utilitatea cookies (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
  • Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;
  • Retinerea detaliilor de autentificare (utilizator si parola);
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii safe search);
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;
  • Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator;
  • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analitice – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceasta analiza a utilizarii lor pentru a imbunatati continutul acestora in beneficiul utilizatorului.

  Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate.

  Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat. Detalii privind modificarea setarilor browserelor puteti gasi pe website-urile dezvoltatorilor browserelor , in Sectiunea ”Setari”, prezentate mai jos:

  Ce date contin cookies?

  In cele mai multe cazuri, cookies nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web. Aceste date sunt criptate intr-un mod care nu permite accesul  neautorizat al tertilor. 

   

  Retentia si stergerea cookies

  In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookies pe terminalul utilizatorului in mod implicit. Aceste setari pot fi modificate de catre utilizator astfel incat administrarea automata a cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookies sunt trimise catre terminalul sau. 

   

  Actualizari are politicii de cookies

  Magazin Statii Radio poate actualiza prezenta politica de cookies pentru a reflecta schimbari ale diverselor cookies folosite in scop operational, juridic sau de reglementare. Va rugam sa cititi regulat politica de cookies pentru a va asigura ca sunteti informat corespunzator cu privire la modul in care utilizam cookies. Data prezentei politici este actualizata in antetul acestei sectiuni.

   

  Linkuri utile

  Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
  Microsoft Cookies guide
  All About Cookies
  http://www.youronlinechoices.com/ro/ 

 •  

 • PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ACTUALIZAT CONFORM REGULAMENTULUI UE 2016/679(GDPR):

Informatii generale

SC MIHA&LUCI INEDIT S.R.L., cu sediul social in Localitatea Brasov, Municipiul Brasov, Str. Mihai Viteazu nr. 93A Judetul Brasov, reprezentam operatorul in conformitate cu GDPR si , prin urmare, suntem responsabili pentru procesarea datelor descrise mai jos. Pentru intrebari sau solicitari privind prelucrarea datelor, va rugam sa ne contactati pentru protectia datelor, la datele de contact de mai jos:

 

 MIHA&LUCI INEDIT S.R.L., cu sediul social in Localitatea Brasov, Municipiul Brasov, Str Mihai Viteazu nr. 93A Judetul Brasov, email: contact@magazin-statiiradio.ro

 

Informatii cu privire la procesarea datelor

 • Vom procesa datele personale prin intermediul formularului de inregistrare online a clientilor si in cursul viitoarelor tranzactii comerciale,in scopul incheierii si executarii contractului. Aceasta prelucrare se bazeaza pe art. 6 paragraful 1 teza 1 lit. a si b) GDPR
 •  

Vom procesa toate datele dvs personale care sunt colectate prin formularul de inregistrare online, precum si prin plasarea comenzilor pe site-ul nostru si in timpul tuturor tranzactiilor comerciale viitoare, in scopul derularii relatiilor comerciale. De asemenea, va vom contacta in aceste scopuri prin e-mail, SMS, sau telefon.

 

 In scopurile mentionate  mai sus, datele dvs vor fi stocate in baza noastra de date si vor fi imbogatite cu date pe care le colectam din surse publice ( ex. Registrul Comertului). Aceasta prelucrare se bazeaza pe art. 6 paragraful 1 teza 1 lit. f) GDPR .

Toate datele dvs personale colectate pe formularul de inregistrare online al clientilor si pe parcursul tuturor tranzactiilor comerciale viitoare vor fi procesate de noi si in scopul de a va oferi informatii despre campaniile de publicitate si de marketing, prin posta si intalniri profesionale. Acesta prelucrare se bazeaza pe art. 6 paragraful 1 teza 1 lit. f) GDPR.

 

Este necesar sa urmarim interesele noastre legitime pentru a va informa despre ofertele si serviciile noastre si sa extindem relatia cu clientii. In cazul in care, ne-ati dat consimtamantul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele dvs personale pentru a va furniza informatiile noastre  prin e-mail, SMS, telefon sau fax, posta. Aceasta prelucrare se bazeaza in mod legitim pe art. 6 paragraful 1 teza 1 lit. a GDPR

 

 Beneficiarii datelor

Pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform art 28 GDPR , (furnizorii nostri de servicii pentru gazduire si intretinere sait, platforma, servicii de curierat, precum si furnizorii nostri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor , SMS-urilor si contactare telefonica).

 

Asiguram prin reglementari contractuale ca acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor.

 

Furnizarea obligatorie/voluntara de date  Durata pastrarii acestora

Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incheia un contract cu dvs si pentru a procesa inregistrarea clientului : numele clientului (= denumirea companiei dvs), industria, forma juridica, adresa sediului /de facturare/corespondenta, numarul de telefon al companiei, cod fiscal, datele de identificare ale unei/unor persoane autorizate pentru reprezentarea companiei, functia persoanei autorizate, dovada existentei societatii dvs

.

 Restul datelor colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de dvs in mod voluntar. Nu sunteti obligati sa ne furnizati aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerinta legala sau contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizati aceste date personale, acest lucru nu va avea conscinte asupra dvs.

 

Datele dvs personale vor fi stocate  pana la momentul incetarii relatiei cu clientul, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare date dvs, in scopul de a le prezenta autoritatilor publice

( de ex: autoritatile fiscale, alte institutii publice sau indrituite conform legii). Stocarea si transferul datelor dvs personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal pe art. 6 paragraful 1 teza 1 lit. c GDPR

 

 Drepturile dumneavoastra

Ca si persoana vizata, ne puteti contacta pentru protectia datelor, in orice moment si in mod gratuit, cu notificare, folosind datele de contact mentionate mai sus la punctul 1 c) in vederea exercitarii drepturilor dvs, in conformitate cu GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

- Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate ( dreptul de acces, art. 15 GDPR)

- Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete ( dreptul de rectificare art. 16 GDPR)

- Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice , transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori ( dreptul de stergere art. 17 GDPR)

- Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor ( dreptul la restrictionare a procesarii, art. 18 GDPR)

- Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si mecanolizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator ( dreptul la portabilitatea datelor, art. 20 GDPR)

- Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea ( dreptul la obiectie art. 21 GDPR)

- Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere  ( dreptul de retragere a consimtamantului art. 7 GDPR),

- Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR ( dreptul de a depune o plangere la o autoriate de supreveghere, art. 77 GDPR)

 

 

SC Miha&Luci Inedit Srl este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr  36062.

 

 • Colectarea gratuita a deseului - Informatii privind DEEE:

 •  

  Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.
  Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
  1. Cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE.
  2. Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE, direct de catre Magazin-StatiiRadio (conform pct. 3 si 4) si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;
  3. Clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate la momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie; astfel, Magazin-StatiiRadio aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii Magazin- StatiiRadio.ro pot preda DEEE echivalent la toate Showroom-urile Magazin- StatiiRadio.
  4. Magazin-StatiiRadio asigura colectarea, in timpul programului de lucru, de la utilizatorii finali, cu titlu gratuit, fara obligatia acestora de a cumpara EEE (echipament electric sau electronic) de tip echivalent, a DEEE de dimensiuni foarte mici in cadrul tuturor magazinelor Magazin- StatiiRadio.
  5. Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, ca in imaginea de mai jos:

  6. Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate.
   
 • Disclamer - Limitarea raspunderii:

 •  

  Societatea Miha &Luci Inedit SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului, structurii si continutului acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul in mod direct sau indirect, fara a fi necesara vreo notificare prealabila sau ulterioara in acest sens catre utilizatori.
  Societatea Miha &Luci Inedit SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor greseli de dactilografiere, modificari, setari, up-grade-uri, etc. Miha &Luci Inedit SRL nu garanteaza ca descrierea produselor de pe site este completa sau lipsita de erori. Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele finale pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site. Miha &Luci Inedit SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate.