Unboxing, prezentare, testare statie President BILL


Unboxing, prezentare, testare statie President BILL

O statie noua in categoria cea mai mica statie din lume, de aceasta data vine in varianta premium facand parte din Brandul President. Statia PRESIDENT BILL este o statie compacta si simplu de utilizat.

 

 Calitate fara rabat: President Electronics. Nr 1 In Radiocomunicatii CB.

Statia PRESIDENT BILL este o statie compacta si simplu de utilizat avand urmatoarele functii disponibile: - Modul de comunicare AM/FM - Selector de canale sus/jos, - squelch manual, - automatic squelch control(ASC), - display lcd multifunctional, - afisarea frecventei canalului, - s-metru digital,filtru care limiteaza automat zgomotul(ANL), - filtru pentru rejectia impulsului de zgomot(NB), - filtru pentru taierea frecventelor inalte(HI-CUT), - beep de taste(KEY BEEP), - beep de confirmare(ROGER BEEP), - blocarea tastelor(KEY LOCKING) - posibilitatea schimbarii culorii displayului,avand disponibil urmatoarele culori: verde,albastru,rosu,galben,mov. De asemenea noul model President este dotat si cu o mufa USB ce va permite incarcarea telefonului.

Setare norma de lucru: Pornim statia cu tasta "F" apasata. Din Up / Dn (fie de pe microfon, fie de pe display) vom selecta norma dorita dupa care vom apasa din nou, timp de o secunda, tasta ,,F,, pentru confirmare. Norma de lucru ramane setata si dupa repornirea statiei. Schimbare culoare afisaj: Pornim statia cu tasta "AM/FM" apasata. Cu ajutorul Up / Dn (fie de pe microfon, fie de pe display) mergem pana la "Color", apasam tasta ,"F," pentru a intra in meniul culorilor, dupa care vom seta culoarea dorita (Up/DN). Pentru confirmarea culorii vom tine apasata tasta ,,F,, timp de o secunda. Pentru a iesi din meniu vom apasa scurt "PTT".

 Vezi mai multe detalii despre Statie President BILL 2019
Vezi mai multe detalii despre Ofertele la Seturi: statie+antena cu : Statie President BILL 2019