Magazin statii radio si antene radio.

Statie Radio CB Albrecht AE 6890 cu fata detasabila

690
690,00 RON
nici unul

Acest produs nu se mai produce!


Da click aici pentru a vedea modele similare.

Disponibilitate:Stoc epuizat
SKU MSR100121
Marcă Albrecht
Detalii

Putere Emisie: 4W, Putere Legala in RO si EU
Fata detasabila cu suport separat pentru montare
Display mare ce arata canalul, frecventa, statusul, indica power-ul si S-meter-ul cu iluminare albastra in doua trepte pe timp de zi si pe timp de noapte.
Conector microfon cu 6 poli si pentru transmitere de date pe calea Gateway
Iesire pentru difuzor extern
Iesire pentru S-metru extern
Functia CTCSS 48 de frecvente protejate
1 canal programat principal cu urmarirea a 2 canale simultan si 3 canale care se pot memora
EEPROM este o memorie flash care memoreaza ultimile setari ca in cazul pierderii curentului sa ramana setarile predefinite.

Continutul pachetului

Statie Albrecht AE 6890
Suport statie, suport fata detasabila
Microfon cu butoane pentru cautare canalelor
Suport microfon
Cablu alimentare cu siguranta pe el
Cablu legatura 9 poli SUB-D intre fata detasabila si statie
Manual utilizare cu pasaport pentru statie
Montarea statiei

Montarea staiei Albrecht AE 6890 se poate monta atat in autovehicol cat si la firma sau acasa ca si o statie fixa. Pentru montarea statiei in autovehicol aveti in pachet suportul de statie si toate accesoriile de care aveti nevoie. Alegeti o locatie potrivita pentru o utilizare simpla si practica a statiei radio CB Statia radio nu trebuie sa interfereze cu comenzile conducatorului auto sau cu pasagerii vehicolului. Asigurati-va ca iesirile diferitelor cabluri (alimentarea, antena, accesorii etc.) nu incomodeaza sub nici o forma conducerea normala a autovehicolului. Pentru montaj, folositi suportul pe care il gasiti in pachet si fixati-l cu ajutorul suruburilor incluse, daca doriti ca statia sa o montati intr-un loc in care sa nu fie vizibila puteti sa o montati in spatele bordului sau chiar sub scaunul soferului iar fata detasabila puteti sa o montati in suportul special pe bordul masinii. Legatura dintre statie si fata detasabila a statiei se face cu cablul de 2 metri pe care il gasiti in pachet. Asigurati-va ca nu distrugeti sistemul electric al vehiculului în timpul montajului. Alegeti un spatiu adecvat instalarii suportului de microfon si asigurati-va ca, cordonul acestuia sa nu interfereze cu comenzile vehicolului.
Fixarea cablului in fata detasabila o puteti face dupa ce insurubati prelungirea suruburilor pe care le gasiti in pungulita cu suruburi.

Asa va arata dupa o instalare facuta corect.

ALIMENTAREA:

Echipamentul Dvs. trebuie alimentat la o sursa de curent continuu de 12 volti (A).
ATENTIE : Camioanele poseda în general 2 baterii si o instalatie electrica pe 24 de volti, caz în care este necesara instalarea unui transformator de 24/12 volti pe circuitul electric. Urmatoarele operatiuni trebuie realizate cu cablul de alimentare deconectat de la echipament :

Asigurati-va ca bateria este pe 12 volti.
Localizati terminalele negativ si pozitiv ale bateriei ( + este rosu ; - este negru ).În situatia extinderii cablului folositi acelasi tip de cablu sau unul mai bun.
Este necesar sa conectati statia dvs CB la o sursa (+) si (-) permanenta. Va sfatuim sa conectati cablul de alimentare direct la baterie ( conectarea la cablurile de alimentare al radio-casetofonului auto poate crea interferente). Conectati cablul rosu ( + ) la borna pozitiva a bateriei si cablul negru (-) la borna negativa a bateriei. Trebuie folosita o antena mobila specifica reglata pentru o banda de frecventa de 27MHz . Instalarea antenei trebuie facuta de un tehnician specializat sau la un centru service. Cand instalati antena pe vehicul, asigurati-va ca masa a fost facuta perfect.
Inainte de a conecta antena la statie, este necesar sa verificati operarea corecta a antenei cu SWR mic, utilizand instrumente adecvate. In caz contrar, circuitul emitatorului statiei se poate deteriora. De regula, antena trebuie instalata in partea cea mai inalta a vehiculului, ferita de obstacole si cat mai departe posibil de orice interferente electrice sau electromagnetice. Cablul coaxial al antenei RF nu trebuie deteriorat sau calcat in intervalul dintre antena si statie. Trebuie verificata periodic operarea corecta a antenei si SWR mic. Conectati cablul coaxial al antenei RF la intrarea antenei, situat pe partea din spate a statiei.

Functii Importante

Pornire statiei se face de la butonul Pornit / Oprit care se tine apasat timp de 2 secunde
Reglarea volumului si reglarea squelch-ului se face de la butonul VR/SQ
Pentru cautarea canalelor aveti la dispozitie butonul din dreapta care are si o a doua functie,daca il apasati face cautarea canalelor automat sau butoanele de la microfon UP/DN.
Pentru comanda SQUELCH apasati butonul VR/SQ, pentru o sensibilitate maxima a aparatului, comanda trebuie reglata exact unde zgomotul din fundal dispare, daca doriti sa ajungeti din nou la comanda volum apasati inca o data butonul VR/SQ.
Statia radio are si functia ASQ care regleaza automat zgomotul din fundal, pentru aceasta functie apasati butonul ASQ, functia SQ manuala nu mai este disponibila, pentru folosirea functiei mauale apasati din nou functia ASQ.

Transmisia si receptia

Emiterea se face de la butonul mare (PTT) care se afla pe partea laterala a microfonului dumneavoastra. Atunci cand emiteti (butonul mare de la microfon este apasat) se aprinde un LED TX, iar cand butonul este lasat atunci statia este in receptie iar LED-ul TX este stins.

Rezolvarea problemelor

Daca se intampla ca statia sa se comporte altfel decat sunteti obisnuiti resetati statia.
Resetarea statiei se face cel mai simplu daca deconectati statia de la sursa de tensiune, sau desfaceti cele doua suruburidin partea de jos a fetei detasabile, inlaturati fata detasabila si introduceti un obiect ascutit in orificiu unde este scris RESET.

 

Mai multe Informatii
More Information
BrandAlbrecht
Pareri

Scrieți o recenzie

You're reviewing: Statie Radio CB Albrecht AE 6890 cu fata detasabila

TRANSPORT GRATUIT

comenzi peste 500RON

PRODUSE DE CALITATE

comanda acum

CONSULTANTA GRATUITA

suna la 0742533734

CUMPARATURI SIGURE

experienta online din 2010