Magazin statii radio si antene radio.

Statie radio PMR portabila Midland BR03

400
400,00 RON
nici unul
Comunica la distanta Acum puteti comunica la distante de pana la 10-12 km cu ajutorul statiei Midland BR03. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.
Disponibilitate:Stoc epuizat
SKU MSR100840
Marcă Midland
Detalii

Comunica la distanta

Acum puteti comunica la distante de pana la 10-12 km cu ajutorul statiei Midland BR03. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

distanta lucru

Conexiune handsfree

Produsul permite conectarea de sisteme "handsfree" - maini libere de tip Kenwood, pentru utilizarea statiei radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea acesteia de catre persoane foarte active din santiere, fabrici, etc.

handsfree

 Functii profesionale

Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiei radio PMR BR03, functii care sunt de un real ajutor: functia VOX, Roger Beep, Squelch reglabil, Scanare canale

functii

 Canale

Acest produs dispune de 8 canale PMR si 91 preprogramate. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 50 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

autonomie

Autonomie

Statiile PMR au o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii bateriilor / acumulatorilor cu peste 50%. Autonomia foarte mare este datorata acumulatorilor din colet.
 

Mai multe Informatii
More Information
BrandMidland
Pareri

Scrieți o recenzie

You're reviewing: Statie radio PMR portabila Midland BR03

TRANSPORT GRATUIT

comenzi peste 500RON

PRODUSE DE CALITATE

comanda acum

CONSULTANTA GRATUITA

suna la 0742533734

CUMPARATURI SIGURE

experienta online din 2010